vloeronderhoud
Vloeronderhoud
Diensten

Het juiste vloeronderhoud draagt er mede zorg voor dat de vloeren vele malen langer mee gaan dan wanneer er alleen maar geveegd en/of gedweild wordt. Verder is een vloer die regelmatig grondig gereinigd wordt hygi├źnischer. In sommige gevallen is dit zelf verplicht gesteld, denk aan sporthal- en gymzaalvloeren!

Bijvoorbeeld een marmoleum- of linoleumvloer volstaat met +/- 2 maal per jaar conserveren. Wij geven graag vrijblijvend advies met betrekking tot het onderhoud van deze vloeren. Ons bedrijf is uitgerust met verschillende machines voor verschillende vloeren in verschillende grootes, dus geen enkele vloer gaan wij uit de weg!

Linoleum of Marmoleum vloeronderhoud. Een vak apart en een specialiteit van onze vloerspecialisten. Periodiek vloeronderhoud op alle linoleum- / marmoleumvloeren is noodzakelijk. Het verlengt op termijn de levensduur van uw vloer en zorgt tevens dat uw vloer het hele jaar representatief en hygi├źnisch blijft. Naast dagelijks en wekelijks onderhoud zal de vloer periodiek gereinigd moeten worden. Afhankelijk van de conditie van de polymeercoating kunnen onze mensen periodiek uw linoleum- / marmoleum vloer opblokken of top coaten. Is de polymeercoating dermate aangetast dat top coaten niet meer toereikend is, dan kunnen onze mensen uw linoleum- / marmoleum vloer diepstrippen en daarna Recoaten.

┬ę Copyright 2019

Ontwerp & ontwikkeling door Theiner ICT.