Openstaande schoonmaak vacatures

Ben jij een enthousiaste dame en op zoek naar een baan tussen de 10 en 25 uur per week neem dan contact met ons op en wellicht kom jij ons team versterken!

Veghel kantoorpand

Wij zijn op zoek naar een dame die 3 tot 5 avonden in de week kan werken bij een kantoorpand in Veghel. De werktijden zijn van 17:00 tot 19:00 ma t/m vr.

Uden kantoorpand

Wij zijn op zoek naar een dame die 1 keer week een kantoorpand in Uden kan schoonmaken. Dit is 3 uur in de week.

Veghel Catering

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dame die van de combinatie schoonmaken en catering houdt. Dit is 4,5 uur per dag van 10:00 tot 14:30.

wo en vr.

Gemert Kantoorpand

Wij zijn op zoek naar een dame die een kantoorpand in Gemert wil schoonmaken. dit is 1,5 uur per keer en dit moet 2 maal per week gedaan worden.

di en do.

Vught WH

Wij zijn op zoek naar een of twee dames voor het schoonmaken van een woonhuis in Vught. Dit is eenmaal per week 4 tot 8 uur.

Boekel kantoorpand

Wij zijn op zoek naar een dame die 2 keer in de week een kantoorpand in Boekel wil schoonmaken. 4 uur in de week

di en vr

Gemert WH

Wij zijn op zoek naar een dame die een woonhuis in Gemert kan schoonmaken, 4 uur in de week.

ma

Beek en Donk showroom

Wij zijn op zoek naar een of twee dames voor het schoonmaken van een meubel showroom in Beek en donk. tussen de 8 en 10 uur in de week

ma en wo/do.

flexibele medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dame die flexibel inzetbaar is. Deze dame wordt ingewerkt op verschillende locaties en wordt opgeroepen bij ziekte of vakanties.