contact
Alles wat je wilt weten
Over ons

Door de vele jaren ervaring “sinds 1989” zelfstandig te werken, zijn we in staat om al het schoonmaakwerk bij u op een vakkundige manier uit handen te nemen. Onder Schoonmaken bedoelen wij ook echt schoonmaken, precies zoals men dat van ons mag verwachten. Flexibiliteit staat bij ons op een hoog voetstuk om, daar waar nodig is, op de wensen van de klant in te kunnen spelen. Wij willen u graag vanaf het begin van elk project zoveel mogelijk adviseren om zodoende zo efficiënt mogelijk te kunnen gaan werken.

Ook verzorgen wij de opleveringsschoonmaak van nieuwbouw en verbouwprojecten, zoals kantoren, fabrieken en woningen. Hierbij kunt u verwachten dat de verf en/of kitresten van de ramen verwijderd worden alsmede de cementsluier van tegelwanden en vloeren, maar ook het afvoeren van bouwvuil etc. Door de juiste materialen en machines te gebruiken kunnen wij dit voor zeer aannemelijke prijzen uitvoeren.

Tevens streven wij ernaar om onze medewerkers zo te blijven motiveren dat ze met veel plezier op hetzelfde vaste project werkzaam zullen blijven.

© Copyright 2019

Ontwerp & ontwikkeling door Theiner ICT.